Politikani boshnjak trondit rajonin: “Mund të ketë luftë të re në Ballkan dhe unë jam gati!”

Politikani boshnjak trondit rajonin: “Mund të ketë luftë të re në Ballkan dhe unë jam gati!”

Kreu i Partisë së Veprimit Demokratik (SDA), Bakir Izetbegoviq trazoi përsëri publikun, duke e lënë të hapur mundësinë e një lutfe të re në Ballkan, transmeton Gazeta Express.

“Unë nuk do ta them atë. Sepse nuk varet nga Alija ose Bakir”, tha Izetbegoviq në një intervistë me kanalin O të Sarajevës.

Pyetjes së gazetarëve se ai nuk iu përgjigj pyetjes nëse ishte i gatshëm të qëndronte para njerëzve nëse ka lutfë, Izetbegoviq iu përgjigj pozitivisht. DEKLARATA E TIJ E PLOTE