Presidenti i popullit! / Erdogan ndryshe nga të tjerët, në kohën e iftarit viziton një familje të varfër

Presidenti i popullit! / Erdogan ndryshe nga të tjerët, në kohën e iftarit viziton një familje të varfër

Presidenti i Turqisë, Erdogan edhe njëherë zhvilloi një vizitë surprize në shtëpinë e një familjeje të rendomtë në Ankara, me të cilët hëngri edhe iftar, transmeton KosovaPost.

Iftari në fjalë nuk ishte në programin zyrtarë të presidentit. Të gjithë prisnin që Erdogan të bëjë iftar në pallatin presidencial, por plani ndryshoi dhe ai doli jashtë presidencës duke vizatuar një familje të rëndomtë në lagjen Çankaja të Ankarasë.

Gjatë vizitës presidenti ishte i shoqëruar nga zonja e pare, Emine Erdogan. Ngjarja zuri hapësirë të gjere ne shtypin Turk. Ndryshe, kjo nuk është hera e parë që presidenti turk surprizën me vizita të rëndomta, ai ketë ka bërë edhe gjatë viteve të kaluara.