‘Presidenti romantik’, Biden këput një lule dhe ia dhuron gruas së tij (VIDEO)

‘Presidenti romantik’, Biden këput një lule dhe ia dhuron gruas së tij (VIDEO)

Gjesti romantik i presidentit të SHBA, Joe Biden, i cili ndalon dhe këput një lule për bashkëshorten e tij Jilli po bën xhiron e botës.

Teksa Joe dhe Jilli po ecnin në barin e Shtëpisë së Bardhë, presidenti ndaloi, këputi një lule dhe ia dha bashkëshortes së tij.