Presidenti turk: “Nuk do ju lejojmë për grusht shteti, do ta paguani rëndë!”

Presidenti turk: “Nuk do ju lejojmë për grusht shteti, do ta paguani rëndë!”

Pas reagimeve të ashpra për a rrestimin e admiralëve në pension, presidenti turk cilëson edhe partinë kryesore të opozitës si terr0riste. Erdogan ka hedhur akuza se në qendër të tentativës për grusht shteti është partia Republikane.

“Na fajësojnë se të gjithë po i shpallim terr0ristë. Flasin kështu sepse kanë lidhje të ngushta me puçistët dhe shqetësohen kur përmendim këtë term. Ata të cilët nënvlerësojnë iniciativën e admiralëve në pension që..DEKLARATA E TIJ E PLOTE