Presidenti ukrainas vesh uniformën ushtarake dhe del në vijën e frontit

Presidenti ukrainas vesh uniformën ushtarake dhe del në vijën e frontit

I veshur “gjer në dhëmbë”, presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky lëvizi vjedhurazi me trupat ushtarake nëpër llogoret dhe tunelet që formojnë vijat e tensionuara të frontit në lindje të vendit të tij.

Zelensky, i veshur me një xhaketë dhe helmetë maskimi, vrapojë me sigurimin presidencial për të arritur në cakun, ku mëtanë tyre ishin pozicionuar forcat ruse.

Kjo zonë afër Mariupolit është një vend i rrezikshëm për t’u vizituar nga presidenti i një vendi, por kjo nuk e ndalon Zelenskyn, i cili i dha CNN-së qasje të paparë nga vijat e frontit.