Pushteti është në duart e këtij politikani, deri më tani..

Pushteti është në duart e këtij politikani, deri më tani..

Me trendin e deritanishëm të rezultateve të votimit, PS ka prekur e pashqetësuar mandatin e tretë.

Ajo ka quajtur përgjithësisht votat e 2017-ës, ndërkohë që rritja e PD-së korrespondon me votat e humbura prej saj për llogari të LSI-së.

Kjo e fundit ka një tëposhtë të qartë elektorale, ku në diskutim mund të jetë dhe më i padiskutueshmi, Vangjel Tavo në Gjirokastër.