Putin në ‘sherr’ edhe me bullgarët, presidenti rus merr vendimin e fortë kundër Bullgarisë

Putin në ‘sherr’ edhe me bullgarët, presidenti rus merr vendimin e fortë kundër Bullgarisë

Rusia ka dëbuar dy diplomatë bullgarë si shenjë hakm arrjeje ndaj një veprimi të njëjtë të Sofjes, muajin e kaluar. Bullgaria kishte dëbuar diplomatët rusë, pasi prokurorët akuzuan për s piunim gjashtë persona, përfshirë oficerë të tanishëm dhe ish-ushtarakë të inteligjencës.

Autoritetet bullgare njoftuan se kishin sh katërruar një grup s piunazhi që i dërgonte sekrete ushtarake Rusisë. Rusia e kishte quajtur masën si të “pabazë” duke thënë se “rezervon të drejtën e hakm arrjes”.