Putin: “Nëse kryeni provokime që kërcënojnë sigurinë tonë, atëherë do u bëj të pendoheni!

Putin: “Nëse kryeni provokime që kërcënojnë sigurinë tonë, atëherë do u bëj të pendoheni!

Presidenti rus Vladimir Putin ka shfrytëzuar adresimin e tij të 17-të para kombit, për të këcrënuar kundër atyre që i ka konsideruar prov0kime të Perëndimit dhe është zotuar se Moska do të përgjigjet në mënyrë të ashpër.

Putin ka bërë këto deklarata më 21 prill, vetëm disa orë para se mbështetësit e liderit opozitar Aleksei Navalny të mblidhen për protesta masive, duke kërkuar që kritiku i Kremlinit të ketë qasje në kujdes shëndetësor. DEKLARATA E TIJ E PLOTE