Putin: “Sa të jem unë president, në Rusi nuk do ketë martesa pederash!”

Putin: “Sa të jem unë president, në Rusi nuk do ketë martesa pederash!”

Rusia nuk do të legalizojë martesën e të njëjtin s3ks për sa kohë që presidenti Putin do të jetë në detyrë. Në një konferencë ditën e djeshme, presidenti Putin tha: Për sa kohë unë jam president, martesa me të njëjtën gjini nuk do të ndodhë dhe për këtë nuk do ketë as ndryshime Kushtetuese. Ai thotë që në shtetin që drejton, do të ketë një familje ku të jetë mami dhe babi.

Promovimi publik i h0m0s3ksualizmit është një kirm në Rusi sipas legjislacionit federal të nënshkruar nga Putin që në vitin 2013. Presidenti 67 vjeç, ka qenë në pushtet si president ose kryeministër për dy dekada me radhë, me mandatin e tij aktual që përfundon në vitin 2024.