Putin vendos mesazhin e frikshëm në tanket ruse përballë Ukrainës

Putin vendos mesazhin e frikshëm në tanket ruse përballë Ukrainës

Rusia ka bërë një hap të shpejtë ndaj Ukrainës, pavarësisht thirrjeve për të ulur tesnionet. Vendi ka aplikuar “bojë lutfe” në tanket dhe automjetet e blinduara ruse në zonën kufitare. Ky ishte hapi i parë që erdhi menjëherë pasi Presidenti i SHBA-ve, Joe Biden, i bëri thirrje për të kufizuar praninë ushtarake.

Rusia ka aplikuar vija të bardha mbi mjetet lutfarake, metodë e cila ka për qëllim të dallojë trupat miqësorë dhe amrike gjatë k0nfliktit, informon abcnews.al. Pra, siç duket, Rusia sfidoi Shtetet e Bashkuara dhe Ukrainën me mesazhin se jemi gati për lutfë.