Rusia dërgon mbi 50 avionë në Detin e Zi / SHBA jep alarmin tek kompanitë ajrore amerikane

Rusia dërgon mbi 50 avionë në Detin e Zi / SHBA jep alarmin tek kompanitë ajrore amerikane

Rusia kreu të shtunën stërvitje të mëdha ushtarake, në të cilat u përfshinë h edhje r aketash dhe b ombash, me pjesëmarrjen e 50 avionëve ushtarakë mbi Detin e Zi, duke treguar kështu forcën e saj.

SHBA ka paralajmëruar pilotët komercialë të evitojnë fluturimin mbi zonat e mundshme të lutfës në Ukrainën lindore, sipas një raporti, në mesin e f rikës se ata mund të q ëllohen ashtu siç ndodhi me fluturimin MH17.