Rusia paralajmëron anijet luftarake amerikane: “Për të mirën tuaj, duhet të qëndroni larg Krimesë!”

Rusia paralajmëron anijet luftarake amerikane: “Për të mirën tuaj, duhet të qëndroni larg Krimesë!”

Rusia të martën i quajti Shtetet e Bashkuara ku ndërshtare të tyre dhe u tha anijeve lutfarake të SHBA-së të qëndrojnë larg Krimesë “për të mirën e tyre”, duke e quajtur vendosjen e tyre në Detin e Zi një prov0kim të krijuar për të testuar nervat ruse.

“Shtetet e Bashkuara janë kundërshtari ynë dhe bëjnë gjithçka që munden për të minuar pozicionin e Rusisë në skenën botërore”, u përmend Zëvendës Ministri i Jashtëm Sergei Ryabkov të thoshte nga agjencitë ruse të lajmeve.