Rusia poston pamje të frikshme të stërvitjeve ushtarake në gadishullin e Krimesë

Rusia poston pamje të frikshme të stërvitjeve ushtarake në gadishullin e Krimesë

Ministria e mbrojtjes ruse publikoi pamje të trupave që simulonin zbarkime bregdetare në gadishullin e Krimesë dhe s ulme r aketore të sistemeve mbrojtëse ndaj a gresorëve të mundshëm.

Në deklaratë ministria tha se manovrat “lejojnë praktikimin e zbarkimit të trupave tejkalimit të mbrojtjeve r aketore të ar mikut të kushtëzuar”. VIDEO