Rusia urdhëron komandën e saj ushtarake: “Kthehuni të gjithë ushtarët nga kufiri me Ukrainën!”

Rusia urdhëron komandën e saj ushtarake: “Kthehuni të gjithë ushtarët nga kufiri me Ukrainën!”

Rusia ka urdhëruar komandën e saj ushtarake që të nisë kthimin e trupave në bazat e përhershme brenda shtetit, prej të premtes.

Ky shtet ka thënë se ka përfunduar me sukses “vëzhgimet e shpejta” të forcave të veta në jug dhe perëndim, afër kufirit me Ukrainën, ka raportuar agjencia e lajmeve RIA.

Ky njoftim vjen pas disa javësh tensione me Perëndimin për prezencën në rritje të ushtrisë ruse afër Ukrainës.