Sali Berisha publikon videon dhe ngrenë alarmin: “Në Lezhë janë blerë votat!”

Sali Berisha publikon videon dhe ngrenë alarmin: “Në Lezhë janë blerë votat!”

Pas çdo vote pro PS-së në Lezhë, tek shfaqej në ekranin e madh, vëzhguesit e opozitës thërrisnin njëzëri “Ha shash!” ose “200 euro!” – një mënyrë kjo për të protestuar e de nonc uar fenomin e blerjes së votave që u shfaq edhe në këto zgjedhje.

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar videon që i kanë dërguar të rinjtë nga qendra e numërimit dhe që shënon një formë të rrallë denoncimi. “Kutia e fundit në KZAZ 2 në Lezhë, – tregon Berisha. – Gjatë numërimit të saj, vëzhguesit për çdo votë 12, thërrasin Hashash ose 200 euro! Lexoni mesazhin dhe ndiqni videon e qytetarit dixhital.” VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE