Serbët në panik, publikojnë videon se si do të duket baza e Ushtrisë së Kosovës në Mitrovicë

Serbët në panik, publikojnë videon se si do të duket baza e Ushtrisë së Kosovës në Mitrovicë

Tek kodra e Cernushës që njihet me vendin ku janë antenat e repetitorëve dhe atyre të operatorëve mobil, ekipi i “Novosti” shkohet përmes Shupkovcit përmes rrugës së asfaltuar që shpie atje.

Shtëpi të shqiptarëve ndodhen në dy anët e rrugës deri në gjysmën e rrugës, përkatësisht poli gonit të gjuajtjes dhe pjesës së tokës të rrethuar me tel me gjemba, atje takuam djem edhe vajza që kanë ardhur për të bërë foto. VIDEO