SHBA do t’i shesë 23 miliardë dollarë armë Emiratëve të Bashkuara

SHBA do t’i shesë 23 miliardë dollarë armë Emiratëve të Bashkuara

Administrata e presidentit amerikan, Joe Biden, i ka thënë Kongresit se do t’i vazhdojë procedurat për shitjen e a rmëve në vlerë të më shumë se 23 miliardë dollarëve në Emiratet e Bashkuara Arabe. Pjesë e tyre janë edhe aeroplanët lutfarakë, F-35, dhe dr0nët e amratosur.

Një zëdhënës i Departamentit të Shtetit tha se administrata do të vazhdojë me procesin e shitjes së a rmëve në Emiratet e Bashkuara, ndonëse po vazhdojnë rishikimi i hollësive dhe konsultimi me zyrtarët e Emirateve. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE