SHBA planifikon nisjen e luftanijeve në Detin e Zi për ti dhënë mesazh Rusisë

SHBA planifikon nisjen e luftanijeve në Detin e Zi për ti dhënë mesazh Rusisë

Flota detare amerikane operon në mënyrë rutinore në Detin e Zi, por vendosja e anijeve lutfarake do të kishte për synim dërgimin e një mesazhi specifik dhe te drejtperdrejte për Moskën se SHBA-ja është duke i vëzhguar zhvillimet nga afër.

Këto i ka thënë një zyrtar, i cili ka folur nën kushtin e anonimitetit. Per me shume vazhdoni ketu: BURIMI LAJMIT