Shërbimi inteligjent britanik: “Fuqia e Rusisë është në rënie!”

Shërbimi inteligjent britanik: “Fuqia e Rusisë është në rënie!”

Veprimet e “pa matura” të Rusisë janë s hqetësuese, por fuqia e Moskës është në rënie, sipas shefit të ri të shërbimit të jashtëm britanik të inteligjencës.

Sipas mediave të huaja, shefi i MI6, Richard Moore vuri në dukje tesnionin e shtuar mbi Ukrainën dhe raportet e javës së kaluar se agjencia e inteligjencës ushtarake e Rusisë, GRU, sh përtheu një fabrikë të a rmëve çeke – si shkaqe sh qetësimi. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE