Shkencëtarja jep paralajmërimin e frikshëm: SHBA-ja mund të përballet me ‘shkatërrimin e afërt’

Shkencëtarja jep paralajmërimin e frikshëm: SHBA-ja mund të përballet me ‘shkatërrimin e afërt’

Një shkencëtare e vjetër ka paralajmëruar që SHBA-të do të mund të përballet me “sh katërrimin e afërt” ndërsa rastet e pandemise dhe pranimet në spital rriten në të gjithë vendin.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, drejtoresha e agjencisë së shëndetit publik të SHBA-së, Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC), po fliste në një konferencë në Shtëpinë e Bardhë kur tha se do të shkonte “jashtë skenarit”.

“Do të reflektoj mbi ndjenjën e përsëritur që kam për s hkatërrimin e afërt”, tha Dr. Rochelle Walensky, duke shtuar “kemi kaq shumë arsye për shpresë, por tani jam e f rikësuar”. DEKLARATA E SAJ E PLOTE