Politikani serb e pranon të vërtetën: “Kosova nuk është Serbi!”

Politikani serb e pranon të vërtetën: “Kosova nuk është Serbi!”

Politikani serb dhe kryetari i partisë socialiste serbe, LSV, Nenad Çanak, ka thënë se Kosova nuk është pjesë e Serbisë. Duke kirtikuar opozitën, ai u tha atyre të përpiqen të vijnë në Kosova dhe ta shohin se sa është pjesë e Serbisë, deklaratë kjo që u cilësua si sh0kuese nga mediat serbe, përfshirë gazetën serbe, Kurir.

“Si mund të mos jepni diçka që nuk është e juaja edhe ashtu? Nëse Kosova është Serbi, përpiquni të shkoni në Kosovë dhe do të shihni se sa është pjesë e Serbisë”, tha Çanak. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE