Shqiptari hipën në majë të shtyllës dhe bërtit: RAMAAAAA IKKK!

Shqiptari hipën në majë të shtyllës dhe bërtit: RAMAAAAA IKKK!

Një video e pazakontë është duke qarkulluar në rrjet dhe bëhet fjalë pikërisht për një qytetar i cili ka hipur në majë të një shtylle me flamurin shqiptar dhe atë amerikan në anë tjetër.

Zëri i tij i lartë jehon kudo, teksa dëgjohet që bën thirrje me të madhe: RAMAAA IKKK!!! Per me shume vazhdoni ketu: VIDEO