SKANDALOZE: “Bashkimi Evropian nuk e njeh Kosovën, mungon flamuri në Bruksel!”

SKANDALOZE: “Bashkimi Evropian nuk e njeh Kosovën, mungon flamuri në Bruksel!”

Bashkimi Evropian duket se nuk e konsideron tamam shtet Kosovën. Së paku këtë përshtypje ta lë qëndrimi që BE-ja e mban karshi saj.

Dje, në konferencën e përbashkët për shtyp që kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe përfaqësuesi i Bashkimit Evropian, Josep Borrell e mbajtën pas takimit në Bruksel, nuk u pa askund flamuri i Kosovës. Ishin vetëm dy flamuj të BE-së, raporton Gazeta Express. BURIMI LAJMIT