Spiunonte sekretet iraniane për Izraelin! / Turqia e kap spiunën dhe ia dorëzon Iranit

Spiunonte sekretet iraniane për Izraelin! / Turqia e kap spiunën dhe ia dorëzon Iranit

Agjencia e Inteligjencës së Turqisë MIT ka refuzuar të deklarohet rreth a rrestit dhe dorëzimit të gruas iraniane tek Korpusi i Gardës Revolucionare Islamike të Iranit, organizatë kjo që konsiderohet si terr0riste nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Guraja që ishte a rrestuar pasi që kishte dalë nga ambasada izraelite në Ankara është d ënuar me 16 vite burg për s piunazh dhe terr0rizëm në Iran, transmeton Gazeta Metro. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE