Të rinjtë shqiptar nga Kosova bëjnë shqiponjën në mes të Beogradit

Të rinjtë shqiptar nga Kosova bëjnë shqiponjën në mes të Beogradit

Disa të rinjë nga Kosova kanë vizituar kryeqytetin e Serbisë. Gjatë kësaj vizite, ata kanë bërë një veprim që ka marrë vëmendje. Ata kanë xhiruar veten derisa në mes të Beogradit kanë bërë simbolin e shqiponjës, e që për serbët ky shihet si provokim.

Duket se ky gjest i tyre nuk është vërejtur nga askush atje, veç se video tash është shprendarë në rrjetet sociale dhe po shihet nga mijëra njerëz. Ja pamjet: VIDEO