Tmerr në Tiranë! / Një qytetar hyn me veturë në qendër të qytetit dhe tenton të shkelë kalimtarët

Tmerr në Tiranë! / Një qytetar hyn me veturë në qendër të qytetit dhe tenton të shkelë kalimtarët

Një ngjarje e rëndë është shënuar pak ore më parë në Tiranë. Një qytetar me makinë ha hyrë në sheshin Skëndërbej dhe ka tentuar të sh typë kalimtarët. Ai është ne utralizuar nga qytetarët e rastit. Deri më tani, nuk dihet nëse ka të l ënduar rëndë.

Per me shume ndiqeni ngjarjen: VIDEO