Trazoi gjithë rajonin dhe shqiptarët – ky është qëllimi i ‘non-paperit’ të kryeministrit slloven

Trazoi gjithë rajonin dhe shqiptarët – ky është qëllimi i ‘non-paperit’ të kryeministrit slloven

Ka javë të tëra që u publikua një dokument për ndryshimin e kufijve në Ballkan. Ky dokument i quajtur “non-paper”, ka trazuar Ballkanin i cili u publikua në mediat sllovene duke pretenduar se këtë e publikoi kryeministri slloven Janez Jansha.

Për këtë dokument që flet për ndryshimin e kufijve kanë reaguar shtetet e fuqishme të botës si dhe NATO. Profesori Sulejman Mehazi e ka komentuar këtë “non-paper”, për të cilin thotë se, nuk është diçka e re për territoret e shteteve të ish-Jugosllavisë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE