Ushtria e Kosovës e hap tenderin, po forcohet me mjete të reja ushtarake

Ushtria e Kosovës e hap tenderin, po forcohet me mjete të reja ushtarake

Ministria a Mbrojtjes ka bërë njoftimin e radhës gjatë ditës së djeshme, për një furnizim të ri. Dikasteri që udhëhiqet nga Armend Mehaj ka bërë kërkesë për t’u furnizuarm e kamionë të ndryshëm ushtarakë.

“Furnizim me kamionë të ndryshëm ushtarakë, gjysmërimorkio dhe pirunierë fushorë, e ndarë në gjashtë pjesë: Pjesa 1 furnizim me kamionë ushtarakë 4×4; Pjesa 2 furnzim me kamionë transportues ushtrakë 6×6; Pjesa 3 furnzim me kamionë ushtarakë 8×8; VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE

Pjesa 4 furnizim me kamionë ushtrakë 4×4 për autoshkollë dhe kamionë 4×4 transportues me ngarkesë të mbyllur; Pjesa 5 furnzim me gjysmërimorkio; Pjesa 6 furnizim me pirunirë fushorë”, thuhet në titullin e kontratës, i dhënë nga autoriteti kontraktues. Në njoftim bëhet me dije se vlera e kontatës fillimisht është 4. 110 000,00 euro.