Ushtria palestineze paralajmëron Izraelin: “Mjaftë më, ose..”

Ushtria palestineze paralajmëron Izraelin: “Mjaftë më, ose..”

Grupi palestinez i r ezistencës Hamas paralajmëroi Izraelin ndaj vazhdimit të përsh kallëzimit të saj ushtarak në Rripin e Gazës.

“Përshkallëzimi i Izraelit në Gaza, b0mbardimi i pozicioneve të r ezistencës dhe shkeljet ndaj Kudsit dhe Xhamisë Al-Aksa janë pjesë e politikave të tij a gresive ndaj popullit tonë”, tha zëdhënësi i Hamasit Fawzi Barhoum në një deklaratë. Paralajmërimi erdhi disa orë pasi Izraeli g0diti disa pozicione të Hamasit në Gaza pas z jarrit me r aketa nga territori palestinez. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE