Vazhdo lufta për Tiranën! Kjo është partia politike që kryeson deri tani

Vazhdo lufta për Tiranën! Kjo është partia politike që kryeson deri tani

Prej më shumë se 8 orësh në Shqipëri po zhvillohet procesi i numërimit të votave. Deri më tani Shqipëria kryesohet ndjeshëm nga PS e cila duket se ka siguruar të paktën 75 mandate e ndjekur nga PD me 56 mandate dhe LSI me 7 mandate.

Në qarkun e Tiranës deri tani janë numëruar 14.8 % të votave, ku PS vijon të jetë forcë kryesuese e ndjekur nga koalicioni PD-AN.