Vjosa Osmani mesazh krerëve serbë: “Mos ikni nga drejtësia, pendohuni dhe kërkoni falje Kosovës!”

Vjosa Osmani mesazh krerëve serbë: “Mos ikni nga drejtësia, pendohuni dhe kërkoni falje Kosovës!”

Presidentja e Republikës, Vjosa Osmani ka kërkuar nga krerët e politikës serbe që t’i kërkojnë falje Kosovës për rkimet që shteti i tyre i bëri në Kosovë. Në një intervistë për mediumin francez, “Liberation”, ajo ka deklaruar se drejtësia është një parakusht për pajtimin.

“Ajo që i kërkoj homologëve të mi serb, është që mos t’i ikin kësaj drejtësie. Ata duhet të p endohen dhe të kërkojnë falje për rkimet e tyre. Nëse ata nuk duan ta bëjnë këtë për ne, ata duhet ta bëjnë këtë për rininë në Serbi, e cila po ashtu ka nevojë për një të ardhme më të mirë..”