Vladimir Putin shpallet mashkulli më tërheqës në Rusi

Vladimir Putin shpallet mashkulli më tërheqës në Rusi

Kur u pyetën se cili burrë i famshëm është më s eksi, 18% e burrave dhe 17% e grave të përfshira në një sondazh votuan sigurisht për Vladimir Putin. Sondazhi u organizua nga Superjob.ru dhe përfshiu 1,000 burra dhe 1,000 gra në më shumë se 300 qytete ruse midis 22 marsit dhe 1 prillit. 68-vjeçari u shpall burri më s eksi nga të gjithë.

“Rusët ende e cilësojnë Vladimir Putin njeriun e famshëm më tërheqës në vend,” deklaroi Superjob.ru. “As aktorët, as atletët ose politikanët e tjerë nuk mund të konkurrojnë me të sot.”