Ya Allah Bismillah / Turqia nis ofensivë ushtarake në veri të Irakut

Ya Allah Bismillah / Turqia nis ofensivë ushtarake në veri të Irakut

Turqia ka nisur një 0peracion të ri ushtrak ndaj militantëve kurdë në veri të Irakut, duke kryer në seri të s ulme ajrore kundër tyre, thanë zyrtarët më 24 prill.

Ushtria ka g0ditur caqet e Partisë së Punëtorëve të Kurdistanit (PPK) në qytetin kufitar Hakkari, tha televizoni shtetëror. Forcat speciale, dronët dhe helikopterët po ashtu janë pjesë e kësaj ofensive në veri të Irakut, thanë zyrtarët dhe raportuan mediat të shtunën.