Zbulohet e vërteta, Amerika e bën Gjermaninë të dridhet – gati sanksionet!

Zbulohet e vërteta, Amerika e bën Gjermaninë të dridhet – gati sanksionet!

Duket se Shtetet e Bashkuara kanë s anksionuar gjithashtu tre “kompani misterioze gjermane” “për mbështetjen e tyre ndaj programit rus të zhvillimit të a rmëve kimike” nga gjithsej trembëdhjetë të gjitha të mbajtura sekrete dhe të rrjedhura kohët e fundit. Siç raportohet nga e njëjta gazetë, pamja u ngrit në tre uzina kimike: “La Riol-Chemie, ChimConnect-GmbH dhe Pharmcontract”

Mospërputhjet midis sistemeve të hetimit dhe komunikimit mirëpresin edhe një lutfë tjetër inteligjence që është vënë në skenë në teatrin e vjetër të Lutfës së Ftohtë. Përp lasja në distancë e gjatë midis Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë në të vërtetë duket se nuk e ka mbyllur kurrë perden e lutfimeve, por përkundrazi, ajo paraqet publikun me aktorë të rinj të etur për të luajtur rolin kryesor. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE