Zbulohet plani i Hitlerit, ja se si ushtria gjermane u përball me rusët gjatë operacionit për të marrë Moskën

Zbulohet plani i Hitlerit, ja se si ushtria gjermane u përball me rusët gjatë operacionit për të marrë Moskën

Të mbështjellë kundër të dimrit të hidhur, të dorëzuar dhe me pamje të zymtë në fytyrë ndërsa përballeshin me një a rmik të vendosur.

Publikohen fotot e rralla ku shfaqen trupat gjermane shihen duke lutfuar me dimrin e ashpër rus gjatë 0peracionit për të marrë Bashkimin Sovjetik.

Fotografitë tregojnë se ishte gabuar Adolf Hitleri dhe komanda e tij e lartë në besimin e tyre fillestar se lutfa do të mbaronte deri në fund të vitit. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE