Zbulohet plani i Putinit! / Kështu u grumbullua ushtria ruse karshi Ukrainës dhe Krimesë

Zbulohet plani i Putinit! / Kështu u grumbullua ushtria ruse karshi Ukrainës dhe Krimesë

Fotografitë e publikuara pak më parë, tregojnë grumbullime të pajisjeve ushtarake ruse në Gadishullin ukrainas të Krimesë dhe përgjatë kufirit mes Rusisë dhe Ukrainës.

Fotografitë që janë përdorur në këtë tekst janë realizuar midis 27 marsit dhe 16 prillit nga Maxar Technologies, një kompani për imazhe satelitore që siguron “90 për qind të inteligjencës kryesore gjeohapësinore që përdoret nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara”. FOTOGRAFITE