Zbulohet skandali: “Europa e financoi 33 miliardë euro Maqedoninë, që t’i shtyp shqiptarët!”

Zbulohet skandali: “Europa e financoi 33 miliardë euro Maqedoninë, që t’i shtyp shqiptarët!”

Nga: Nijazi Muhamedi – Kjo “platforma” jonë, ajo që ka bërë fillimet (1990) dhe është tërësuar në Tetovë dhe do të jetë sot e mot platformë e përhershmërisë shqiptare në tokë të vet, do t’i qesë punë europiane Ambasadorit të BE-së në Shkup, z.Zhbogar dhe ky hiqet se nuk e di ende dhe bën sehire shkujdesur gërvalljeve që po i bëjnë stramastikët e identiteteve të stisura shtrembër me fjalë pushtime, me fjalë nënshtrime e fjalëposhtërime kundër gjuhës sonë në vend të vet.

Punë e parë që duhet ta nisë pa mënuar duhet të jetë vënia e punës së Ambasades së tij në binaret e udhës së drejtë europiane ndaj Maqedonisë së pasplatformës, për ta hequr këtë “shtet” nga udha e shtrembër që e ka marrë në rrugën së prapthi drejt Europes dhe në të..VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE