Zëri i Amerikës: “Edi Rama e arriti atë që se ka arritur askush më parë!”

Zëri i Amerikës: “Edi Rama e arriti atë që se ka arritur askush më parë!”

Në Shqipëri, numërimi i votave për parlamentin e ri të vendit ka hyrë në ditën e dytë. Ndërsa ka përfunduar procesi për gati 80 përqind të qendrave të votimit, deri rreth orës 01.00 të mëngjesit të së hënës, rezultati i deritanishëm mban fituese Partinë socialite të Kryeministrit Edi Rama.

Nëse do të konfirmohet, ai do të marrë mandatin e tretë, duke shënuar kështu një rekord që nuk e ka arritur askush më parë, që nga vendosja e pluralizimit politik. Por nga ana e saj dhe Partia Demokratike shprehet e bindur se me pjesën e mbetur të kutive, fitorja do t’i buzëqeshë asaj. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE+