Alarm në Francë, ​ushtarët francezë paralajmërojnë Macronin: “Do të ketë luftë civile!”

Alarm në Francë, ​ushtarët francezë paralajmërojnë Macronin: “Do të ketë luftë civile!”

Një revistë e krahut të djathtë në Francë tha se mbi 100,000 njerëz kanë nënshkruar një letër të hapur të një grupi ushtarësh në shërbim, që paralajmërojnë për këcrënimin e lutfës civile në Francë.

Letra, e publikuar të dielën vonë në “Valeurs Actuelles”, e akuzon Qeverinë për “koncesione” ndaj islamizmit dhe thotë se çështja “ka të bëjë me mbijetesën e vendit tonë”. Revista tha se gati 133,000 njerëz e kanë nënshkruar letrën deri të hënën, në orën 1:30 pasdite. BURIMI LAJMIT