Drilon Gashi: “Mbulimi i femrës është traditë arabe, nuk ka të bëjë me fenë islame!”

Drilon Gashi: “Mbulimi i femrës është traditë arabe, nuk ka të bëjë me fenë islame!”

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane. Ai thotë se traditat arabe po shiten si fe.

“Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe, duke u frikësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja s eksuale”, ka deklaruar Gashi në ATV.