Izraeli paralajmëron luftë: “Avionët tanë mund të arrijnë kudo në Lindjen e Mesme dhe në Iran!”

Izraeli paralajmëron luftë: “Avionët tanë mund të arrijnë kudo në Lindjen e Mesme dhe në Iran!”

Një ministër izraelit ashpërsoi paralajmërimet për atë që mund të ndodhë nëse midis Iranit dhe fuqive botërore arrihet një marrëveshje b ërthamore, që do të gjykohej si e pafavorshme, duke thënë se kjo me siguri do të pasohej nga një lutfë me Teheranin.

Ndërsa Presidenti Joe Biden po shikon mundësinë që SHBA të kthehen në marrëveshjen e vitit 2015 për frenimin e programit b ërthamor të Iranit që paraardhësi i tij Donald Trump e braktisi, Izraeli i ka shtuar thirrjet që teknologjive dhe projekteve të ndjeshme iraniane t’u vihen më shumë kufizime. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE