Pamje dramatike: Erërat e forta në Kinë e ‘rrotullojnë’ edhe aeroplanin

Pamje dramatike: Erërat e forta në Kinë e ‘rrotullojnë’ edhe aeroplanin

Të paktën 11 persona h umbën jetën dhe 102 u raportuan me l ëndime si pasojë e një stuhie të dh unshme që g oditi Kinën lindore të premten në mbrëmje.

Sipas BBC, përcjell Telegrafi, persona e v dekur thuhet se ranë në lumin Yangtze ose u g oditën nga rënia e pemëve dhe rënia e shtyllave të energjisë, thonë zyrtarët. VIDEO