Për 8 vite ishte president i SHBA-ve, por a e dini se çfarë pune bën sot Obama?

Për 8 vite ishte president i SHBA-ve, por a e dini se çfarë pune bën sot Obama?

Ai ishte presidenti i parë me ngjyrë i SHBA-ve, i cili me një fushatë mahnitëse dhe një rezultat të paarritshëm, Obama, e zgjoi, udhëhoqi dhe e shpalli fituese ëndrrën e Martin Luter Kingut. Barack Obama, lideri afro-amerikan fitoi zemrën e shumë njerëzve anembanë botës gjatë kohës që drejtonte shtetet më të fuqishme demokratike.

Liderët e vendeve të zhvilluara njihen për jetën e thjeshtë që bëjnë pas tërheqjes nga politika, si psh David Cameron i Britanisë i cili bleu një shtëpi në fshat dhe jeton si një njeri i thjeshtë.Por ky nuk është rasti i çiftit Obama. Kjo pasi ata kanë njoftuar të gjithë ndjekësit në rrjetet sociale për një bashkëpunim me kompaninë e filmave Netflix. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE