Putin ‘selam’ shteteve të mëdha, marina ruse teston raketën supersonike në Detin e Zi

Putin ‘selam’ shteteve të mëdha, marina ruse teston raketën supersonike në Detin e Zi

Rusia ka lëshuar një r aketë s upersonike nga lutfanija në Detin e Zi, në kohën kur tesnionet me Ukrainën në rajon janë ende të larta.

Hedhja e r aketës “V ulkan” u bë pak kohë para arritjes së dy lutfanijeve të Forcave Mbretërore Britanike për shkak të sh qetësimit rreth sigurisë së Ukrainës dhe grumbullimit masiv ushtarak të Rusisë. VIDEO