Shefi i mbrojtjes amerikane jep paralajmërimin: “Lufta e ardhshme do të jetë shumë më ndryshe!”

Shefi i mbrojtjes amerikane jep paralajmërimin: “Lufta e ardhshme do të jetë shumë më ndryshe!”

Sekretari i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara, Gjeneral Lloyd Austin, tha të premten se ShBA-ja duhet të përgatitet për një k0nflikt të mundshëm në të ardhmen pa i marrë shumë si shembull lutfërat e vjetra.

Austin bëri thirrje për përforcim të avancimeve teknologjike dhe për integrim më të mirë të operacioneve ushtarake në nivel global në mënyrë që, siç u shpreh ai, të kuptohet më shpejt, të vendoset më shpejt dhe të veprohet më shpejt, shkruan Reuters, transmeton Gazeta Express. DEKLARATA E TIJ E PLOTE