Talibanët: “Është koha për hakmarrje ndaj forcave ndërkombëtare!”

Talibanët: “Është koha për hakmarrje ndaj forcave ndërkombëtare!”

Militantët talibanë kanë thënë të shtunën se forcat ndërkombëtare kanë sh kelur marrëveshjen e nënshkruar në mes të Shteteve të Bashkuara dhe talibanëve, për tërheqje të forcave të huaja nga Afganistani deri më 1 maj, dhe se kjo gjë “hap rrugën” për hakmarrje nga grupi.

Tërheqja zyrtare e trupave amerikane dhe atyre të NATO-s ka nisur të shtunën, dhe i gjithë procesi do të përfundojë më 11 shtator, ndonëse pajisjet ushtarake kanë nisur të largohen nga ky vend disa javë më parë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE