Vuçiç flet për ushtrinë e Kosovës: “Ajo nuk eshtë e fortë, por e ka ushtrinë amerikane pas vetes!”

Vuçiç flet për ushtrinë e Kosovës: “Ajo nuk eshtë e fortë, por e ka ushtrinë amerikane pas vetes!”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka vazhduar të komentojë dokumentet jo zyrtare dhe të pakonfirmuara, që po rrjedhin në media si ‘non paper’ lidhur me zgjidhjen e çështjes së Kosovës.

Ai ka folur edhe për forcën e ushtrisë serbe dhe të ushtrive të vendeve përreth. Për Kosovën thotë se nuk ka ushtri të fortë, por e ka bazën Bondsteel dhe ushtrinë amerikane pas vetes. DEKLARATA E TIJ E PLOTE