“Sa një fshat!” / Zbulohet projekti i jahtit më të madh në botë

“Sa një fshat!” / Zbulohet projekti i jahtit më të madh në botë

Kompania VARD ka zbuluar projektin e jahtit më të madh në botë. I quajtur “Somnio”, është i gjatë 222 metra dhe vetëm disa fatlumë do të jenë në gjendje ta shijojnë jahtin që kushon rreth 500 milionë euro. Somnio ka 39 apartamente luksoze në bord dhe do të lundrojë nëpër botë sipas dëshirave të pronarëve.

Jahti më i madh në botë – Somnio – është zbuluar dhe ajo është aq e madhe sa është krijuar një kategori e re – ‘linja e jahteve’ Apartamentet në bord do të kushtojnë më shumë se 9.5 milion euro.Do të ketë gjithashtu një kuzhinë personale, palestër, bibliotekë, hapësira për të ngrënë brenda dhe jashtë.