“Kijamet” në Kosovë: Stuhia e fuqishme ‘merr me vete’ qytetin kosovar, shikojeni videon

“Kijamet” në Kosovë: Stuhia e fuqishme ‘merr me vete’ qytetin kosovar, shikojeni videon

Pamje nga stuhia e fuqishme që goditi Lipjanin. Erëra të forta dhe breshër kanë goditur qytetin e Lipjanit ditën e hënë.

Në këto pamje të dërguara, mund të shihni intensitetin e reshjeve dhe shiun e rrëmbyeshëm që ra mbi këtë qytet.

Ende nuk dihet për dëmet që ka shkaktuar kjo stuhi. Bëhet e ditur sa ka ndërprerje të rrymës në shumë pjesë të qytetit. VIDEO