Rusia: “Kosova nuk është shtet, është një vrimë e zezë në Evropë!”

Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse Marija Zaharova ka thënë se “Kosova nuk është shtet”.Siç ka shtuar ajo në një intervistë për Kurir “Kosova është një vrimë e zezë në Evropë, ku lulëzon k rimi i organizuar dhe k orrupsioni dhe ku krijohet një atmosferë e u rrejtjes dhe i ntolerancës kombëtare dhe fetare”.

Zëdhënësja e MPJ-së ruse theksoi gjithashtu se projekti perëndimor “Kosova” dështoi, pavarësisht, sipas saj, “nga paratë e mëdha që “u derdhën në të”.“Autoritetet e reja të Kosovës, të udhëhequr nga Kryeministri Albin Kurti, po predikojnë estremizëm të hapur politik. Kosova është bërë një problem për kontinentin Evropian”, tha Zaharova, përcjell Kosovo Online. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE